Najväčší Milenci Jedia Horúce

Video: Najväčší Milenci Jedia Horúce

Video: Najväčší Milenci Jedia Horúce
Video: Janais & Milpošanka - Prečistaja Diva 2024, Marec
Najväčší Milenci Jedia Horúce
Najväčší Milenci Jedia Horúce
Anonim

Experimenty amerických psychológov na univerzite v Grenobli ukázali, že ľudia, ktorí jedia viac korenené jedlá, sa môžu pochváliť viac sexuálnymi prírastkami, pretože korenené zvyšuje ich testosterón.

Odborníci dospeli k záveru, že testosterón zvyšuje sexuálnu aktivitu mužov. Čím vyššie sú hladiny tohto hormónu v tele človeka, tým je pravdepodobnejšie, že jeho túžba po sexuálnom dobrodružstve je silnejšia.

Štúdie potvrdili, že pálivé kari a feferónky zvyšujú hladinu hormónu testosterónu v tele. Chemikália, ktorá robí tieto jedlá korenistými - kapsaicín, spôsobuje zmeny v tele.

Horúce
Horúce

Zvyšuje sa srdcová frekvencia, zvyšuje sa potenie a v tele sa uvoľňuje viac endorfínov a adrenalínu.

Keď jete horúco, bolí vás jazyk, mozog okamžite uvoľňuje endorfíny, hormóny šťastia, aby ste ho upokojili, a nakoniec skončíte šťastní, spokojní a trochu nahnevaní.

Štúdie amerických psychológov sa zúčastnilo 114 mužov vo veku od 18 do 44 rokov. Dobrovoľníci museli uviesť svoje preferencie pri určitých potravinách a tí, ktorí jedli viac korenené jedlá, mali vyššiu hladinu testosterónu.

Flirtovanie
Flirtovanie

Podľa profesora Laurenta Bega, ktorý štúdiu viedol, vysoká hladina testosterónu núti mužov hľadať vzrušujúce zážitky a riskovať tým, že budú jesť pikantnejšie jedlá.

Podobná štúdia uskutočnená pred 3 rokmi odhalila ďalšie tajomstvo lepšieho sexu. Ukázalo sa, že šálka vlažnej kávy pred intimitou zvyšuje ženské libido.

Je dokázané, že studená káva zvyšuje sexuálnu túžbu, pretože stimuluje centrum mozgu zodpovedné za sexuálne vzrušenie.

V experimentoch 67% dobrovoľníkov uviedlo, že mali lepší sex, keď žena predtým vypila šálku vlažnej kávy.

Odporúča: