Jóga Predstavuje štíhly Pás

Obsah:

Video: Jóga Predstavuje štíhly Pás

Video: Jóga Predstavuje štíhly Pás
Video: Playful Kiss - Playful Kiss: Full Episode 9 (Official & HD with subtitles) 2024, Marec
Jóga Predstavuje štíhly Pás
Jóga Predstavuje štíhly Pás
Anonim

Veľmi často sa stáva, že keď priberáme, tuk sa nerovnomerne rozdeľuje po celom tele. V týchto prípadoch najviac trpí náš pás. Našťastie existuje jóga predstavuje štíhly pásktoré vám pomôžu dostať sa do formy.

Ak ste sa rozhodli starať sa o svoj pás, vyskúšajte tieto jogové pózy.

Pose Boat

Chudnutie držanie tela
Chudnutie držanie tela

Jedná sa o veľmi efektívny postoj, ktorý veľmi dobre tonizuje svaly vášho brucha. Ľahnite si s rovnými nohami, zhlboka sa nadýchnite. Pri výdychu zdvihnite hlavu, hrudník a nohy zo zeme. Natiahnite ruky tak, aby s vašimi nohami tvorili rovnobežnú líniu. Musíte tvarovať svoje telo ako písmeno V. Dýchajte normálne a vydržte v tejto polohe 30 - 60 sekúnd. Zhlboka sa nadýchnite a potom vydýchnite, opatrne sa vráťte do polohy ležmo. Urobte 5-10 opakovaní.

Sviečka predstavuje

Jóga
Jóga

Táto pozícia pomáha tukom nahromadeným v dolnej časti brucha, okolo pása a stehien. Ľahnite si na podložku, natiahnite nohy a ruky k sebe. Zhlboka sa nadýchnite a zdvihnite nohy z podlahy pod uhlom 45 stupňov. V tejto polohe vydržte 15 - 30 sekúnd alebo 60, ak môžete. Zhlboka vydýchnite a zdvihnite nohy v 90-stupňovom uhle. Dýchajte normálne a vydržte v tejto polohe až 60 sekúnd. Urobte asi 10 opakovaní a medzi nimi 15-sekundové prestávky.

Pose Warrior

Jóga predstavuje bojovníka
Jóga predstavuje bojovníka

Táto póza je jednou z najlepších jóga predstavuje pre chudnutie. Posilňuje a tonizuje ruky, ramená, nohy a brucho. Stojte vzpriamene s nohami od seba, ohnite jednu nohu v kolene a druhú rovnobežne s podlahou. Zhromaždite ruky, zdvihnite ich vysoko nad hlavu, otočte trup doprava, vydržte 30 sekúnd. Potom urobte to isté na ľavej strane. Urobte 10 opakovaní s malými prestávkami.

Odporúča: