Náušnice Vyberajte Podľa Tvaru Tváre

Video: Náušnice Vyberajte Podľa Tvaru Tváre

Video: Náušnice Vyberajte Podľa Tvaru Tváre
Video: Náušnice atypického tvaru 2024, Marec
Náušnice Vyberajte Podľa Tvaru Tváre
Náušnice Vyberajte Podľa Tvaru Tváre
Anonim

Aby vám náušnice sedeli, musíte ich tvar zladiť s tvarom tváre. Výnimkou sú ženy s oválnou tvárou, pretože majú rady všetky druhy náušníc. Pre ostatných je však najlepšie zamerať sa iba na konkrétne modely.

Zlatým pravidlom je, aby si ženy so svetlou pleťou vyberali doplnky zo striebra, platiny a ocele, a pre ženy s tmavšou farbou pleti sa rozhodli pre zlaté a bronzové šperky.

Obdĺžniková tvár - idú po doplnkoch, ktoré vytvárajú pocit objemu. Vhodné sú kvapkové, pierkové, oválne a okrúhle náušnice a malo by sa im vyhnúť príliš honosné a príveskové náušnice.

Kim Kardashian
Kim Kardashian

Predĺžená tvár - Najlepšie sú pre nich náušnice geometrických tvarov - oválne, kruhové, trojuholníkové a náušnice v tvare vejára. Prívesky a príliš honosné náušnice sú nevhodnou voľbou pre tento tvar tváre.

Trojuholníková tvár - Ak máte užšiu bradu, musíte v tejto oblasti vytvoriť objem pomocou objemných náušníc, ako sú veľké kruhy a lichobežníkové náušnice. Kruhové náušnice, trojuholníky a prívesky nie sú vhodné.

Náušnice
Náušnice

Kosoštvorcová tvár - Ak máte bradu a čelo užšie a lícne kosti širšie, mali by ste zvoliť náušnice v tvare kvapky a v tvare vejára. Mali by ste sa vyhnúť náušniciam s ostrými hranami, ako sú trojuholníkové, kosoštvorcové, okrúhle a hranaté.

Náušnice
Náušnice

Štvorcová tvár - Široká voľba v tvare trojuholníka bude pre vás vhodnou voľbou. Máte tiež radi prívesky a nemali by ste nosiť náušnice v tvare kvapky alebo vejára.

Okrúhla tvár - Pre váš tvar tváre vyzerajú prívesky a náušnice v tvare kvapky dobre. Za každú cenu by ste sa mali vyhnúť okrúhlym náušniciam, malých aj veľkých tvarov.

Odporúča: